dimecres, 5 de novembre del 2014

FESTA DE LA INFÀNCIA 2014



Festa de la infància 2014

Publicat el 03/11/2014
El 16 de novembre vine i celebra els 25 anys dels teus drets fent esport a l'Estació del Nord
Amb motiu de la commemoració de l'aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, aprovada el 20 de novembre de 1989 i que aquest any celebra el seu 25è aniversari, les entitats que formen part de la Xarxa dels Drets dels Infants organitzen la Festa de la Infància el proper diumenge 16 de novembre al vestíbul i a l'esplanada de l'Estació del Nord. Durant tot el matí s'organitzaran diferents activitats lúdiques gratuïtes relacionades amb el món de l'esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.
A partir de les 10:30 i fins a les 14h, el vestíbul i l'esplanada de l'Estació del Nord s'omplirà de jocs on tots els menuts i menudes podran participar: provar una bicicleta adaptada en un circuit viari o practicar el bàsquet en cadira de rodes, un esport adaptat.
Qui vulgui es podrà aprendre com fer xapes, anar al racó de reflexió dels drets on trobarà un munt de jocs. Uns clowns us ajudaran a ser uns fantàstics tiradors del xut antirumors sobre les persones immigrades, uns conta contes us explicaran històries, sobre els hàbits saludables als infants, i també tindreu un espai on aprendre el Dret a queixar-se i a denunciar les vulneracions dels drets dels infants.
Per al més petits de la casa hi haurà una zona amb jocs de falda i de psicomotricitat gruixuda. Els intrèpids podeu participar al circuit d'orientació que hi haurà muntat al parc, i a on es treballarà la concentració, la imaginació i la capacitat de l'observació.
Les entitats que integren la Xarxa són l'Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Joventut, Diomira, EQMON, ESPLAC, FAVB, FEDAIA, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Propedagògic, Fundació SOS Dia Universal de la Infància, Fundació Quatre Vents, Educo, Save The Children, Sonrisas de Bombay, TIAC, AFANOC , ACIM i UNICEF.
La xarxa compta també amb la col∙laboració de la Síndica de Greuges de Barcelona i el Síndic de Greuges de Catalunya. Així mateix, donen suport a la festa la Xarxa Antirumors, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC, la Federació de curses d'orientació de Catalunya i la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un bon lloc i un bon motiu per l´agenda del diumenge