dilluns, 10 de novembre del 2014

43e TORNEIG DE NADAL CSM


43e TORNEIG DE NADAL DEL COL·LEGI SANT MIQUEL.

Aquest  dissabte s’ha disputat la 43ena edició del tradicional Torneig de Nadal organitzat pel Col·legi Sant Miquel i que és la competició d’esgrima més antiga que es disputa a Catalunya.

El Col·legi ha estat representat per cinc tiradors: Carla Cantos, Gonzalo Torner i Daniel Künzel en la categoría de menors de 12 anys,  Mateo Blanco i Marcel Cabrero ho han fet en la categoría per menors de 10 anys.

Els més grans han estat a punt de fer-se amb una plaça entre els medallists acabant  Gonzalo Torner en 6ª posició, Daniel Künzel en 7ª posición i Carla Cantos 5ª.
Mateo Blanco i Marcel Cabrero, van competir en la categoría per menors de 10 anys en una competició de caràcter més lúdic on l’objectiu és que els més petits gaudeixin de una experiència competitiva sense la presió dels resultats.
Des de la dirección esportiva de la secció d’esgrima estem molt contents d’aquest inici de temporada. El grup de treball ha crescut fins a 15 nens i tots estant mostrant moltes ganes de treballar i competir.




                                                      F E L I C I T A T S   A  TOTS !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a tots els participants i a continuar millorant en aquest divertit esport....