dijous, 20 de desembre del 2012

FUTBOL SALA CADET A (J7) ST.PETERS VS SANT MIQUEL

Tanquem la primera fase com la vam iniciar, amb una derrota, però amb un sentiment una mica estrany. La verita és que l'equip rival en cap moment s'ha impossat al nostre joc, però és que nosaltres tampoc hem sigut nosaltres mateixos. Ha estat un partit ple de disbarats i jugades sense massa sentit. El resultat més just haguès estat un empat i cap a casa. Tot i que hem intentat jugar la pilota amb cert criteri, la pista no ajudava i hem estat molt desancertats en atac estàtic. La majoria de gols han arribat amb rebots i sense massa sentit. Tot i això, hem arribat a la primera part amb un empat sense que cap dels dos equips haguès fet res de l'altre món. En la segona part hem tingut més oportunitats i ens hem arribat a posar pel davant, però dos xuts sense cap dificultat ens han costat dos gols més... i aquest any ja en són uns quants. Cal que tots estiguem més concentrats. Tot i empatar a falta de sis minuts, just després del tret d'inici un xut llunyà sense massa intenció s'ha convertit en el gol que els hi ha donat la victòria. A falta de cinc minuts ens hem posat a jugar de cinc i hem tingut alguna ocasió.
Un cop acabada la primera fase haig de dir que ens hem mostrat molt irregulars en les diferents fases del joc, i necessitem que tothom estigui més atent en les seves responsabilitats dins de la pista. 
"La bona feina dels companys també és responsabilitat meva, i no haig de llençar-la per la borda per estar poc concentrat"

A seguir treballant.
Resultat: 4-3

3 comentaris:

Arnau ha dit...

Em fet un partit raru pero no crec que dolent i en els utims 6 min (sobretot jo) em fet errades que nosaltres no acostumem a fer. pensem en positiu i esperem k sigem nosaltres el tercer que pasi a la segona fase. BON NADAL A TOTHOM!

Álvaro ha dit...

va chavales no pasa nada hay que levantarse aunque sea en promoción.

Anònim ha dit...

Tubimos errores que no tenian que haver pasado pero no pasa nada feliz vuelta al cole jaja