dimarts, 11 de desembre del 2012

Jesuïtes Casp - Aleví CSM M.

Primera derrota de la temporada. Vam començar molt descentrats amb una defensa fluixa i no gaire encertats en tir. Al acabar la primera part anàvem perdent  38-21, tot hi això a la segona part vam millorar i vam encaminar el partit cap a la remuntada, encara que no va ser suficient vam demostrar que si juguem amb ganes podem guanyar qualsevol equip. El resultat final del partit va ser de 62 - 57.
Aquest partit es podria haver guanyat si haguéssim jugat com en el 4t o 6è període on la pressió no els va deixar posar cistelles fàcils i vam jugar entre nosaltres mirant les bones desmarcades de l'Alegre o el Ferran. S'ha de millorar molt en defensa i les passades. El partit va ser un continu de passades errònies o camps enrere, no podem perdre pilotes inútilment perquè això va ser la diferència de 5 punts que ens va fer perdre el partit. Per això tot i ser la primera derrotar cal continuar treballant amb força!

- Parcials (Casp-CSM): 16-6; 5-7; 17-8; 5-13; 15-5; 4-18.
- Punts: Pere: 6; Rueda: 4; Armand: 13; Arnau:2; Alegre:9; Agus:2; Ferran: 15