dilluns, 17 de desembre del 2012

Bon final de la 1a fase

Dissabte passat l'equip pre-aleví de futbol vam marxar dee bin matí en direcció a Gavà, si si, jugàvem a Gavà contra el Liceu Francès de Gavà.

A les 11 puntualment començava el partit. L'equip local va començar amb una pressió alta que ens impedia fer el nostre joc fàcil i ens costava una mica arribar fins al cor de l'àrea. Va ser cap al final del primer quart quan el Nacho, que jugava de jugador, va marcar xutant des de ben lluny.

El segon i tercer quart van es va veure un futbol una mica lleig i sense excessives ocasions en ambdues porteries. La seva pressió ens impedia trenar jugades col·lectives mentre ells tampoc podien arribar a la porteria defensada pel Roger.

Al darrer quart en Pau en un contra cop va anotar el segon gol. a les acaballes del partit, els locals van fer el seu golet.

Va ser un partit una mica insípid, ni vam patir ni vam fer un munt d'ocasions. ens va servir per veure que comencem a dominar i saber diferenciar el rombe del 2-2. també vam veure que ens costa sortir de la pressió i que ho hem de treballar.

Per últim m'agradaria desitjar-vos un molt Bon Nadal, i que pugueu notar com Jesús, el nostre amic, neix a l'interior del nostre cor i ens dóna força per seguir endavant en el nostre dia a dia.