diumenge, 2 de desembre del 2012

Aquest any els tocavca a ells...

Dissabte 1 de desembre de 2012 vam jugar fins ara, el partit amb més fred de la temporada. Ho vam fer davant el Jesuïtes de Casp, aquell equip contra el qual vam fer el partit més memorable de la nostra curta història (Si voleu recordar-lo, aquí en trobareu la crònica). Sabíem de les dificultats que ens podia deparar aquest equip.

L'equip pre-aleví vam iniciar el partit una mica adormits de manera que als primers minuts vam rebre el primer gol tot i que cap al final del primer quart l'Alex Ayala va empatar des del punt de penal. Al segon quart va ser un partit sense un clar dominador i dos bons porters a les dues porteries. El tercer quart el vam iniciar amb un gol d'en Roger Canal, el primer de molts que marca amb l'equip. Minuts més tard, el Casp va anotar l'empat a 2. Com feia uns mesos, començàvem el darrer quart amb un empat a 2 al marcador. Ben aviat en Cesc va anotar el gol que ens situava per davant al marcador. Al maig, vam ser nosaltres qui vam remuntar, doncs en aquesta ocasió ho van fer ells... El partit va acabar amb un 3-4 favorable als visitants, just al contrari que el resultat de fa uns mesos.

Analitzant fredament el partit, en primer lloc m'agradaria esmentar que crec que el resultat just hauria estat un empat al marcador. Tot i això, he de dir que el rombe va millorant i que s'ha vist una millora important respecte al partit del Highland, on aquest es va veure desconfigurat. A més, no vam deixar de donar la cara en tot el partit, sent esportius en tot moment. També m'agradaria destacar el paper del Nacho de Merlo a la porteria que va estar ficat al partit des del primer minut.

Ara una setmana sense contacte entre nosaltres, amb un llarg pont per gaudir, descansar i estudiar els que ho fem... Us desitjo un bon pont!

I el proper partit anem cap a Gavà en un desplaçament "especial".