diumenge, 2 de desembre del 2012

Asunción Ntr. Sra. - CSM Cadet F.

La temperatura molt baixa va anar a la par de la anotació del partit, que va estar molt igualat, perquè tot i no estar molt encertades en atac, el treball i l'esforç en defensa va esser bastant notable.

Durant tota la primera part vam estar per davant en el marcador, però no es va poder ampliar la diferencia a més de dos o tres punts... Marxant al descans 17-20.

A la represa, continua el desencert en atac, però unes errades en defensa i algunes pilotes perdudes van provocar contraatacs fàcils per les locals que van aconseguir capgirar el marcador, i encara que la diferencia era mínima ja van sentenciar el partit, amb un resultat final de 35-30.

En definitiva, es va lluitar i es va plantar cara, però tindrem que posar remei en el llançament, ja que en moltes ocasions vam errar tirs soles en distancies còmodes, i continuem desaprofitant masses tirs lliures (2/10-20% en aquest partit...). Com a nota negativa, la lesió de la nostre capitana que haurà de guardar repòs durant 2-3 setmanes.

A veure si podem acabar bé aquest 2012 i començar el any nou a tope!

Parcials: ¼: 8-10, 2/4, 9-10, ¾: 10-4, 4/4: 8-6.

-Arribas, J.(2), Pi, J.(4), Rodriguez, L.(4), Elipe, A.(5), Caixas, A.(2)-5Inicial-  Payet, C.(2), Cobo, L.(9), Rueda, A.(2).