diumenge, 16 de desembre del 2012

CSM Cadet F. - Pere Vergés

Partit aplaçat de la quarta jornada,  un partit contra un rival de nivell alt, tècnicament i físicament superiors a nosaltres.

Vam començar fora del partit, i parcial de 17-0 ja va decantar el vencedor del partit...

Tot i això, a partir del segon quart ens vam posar les piles i ja no es va perdre cap dels tres quarts restants, però sense poder remuntar la diferencia del principi.

En definitiva, encara que es va perdre, les sensacions a partir del segon quart molt bones; concentrades, treballant en defensa, agafant rebots... De cara al que resta de temporada procurar sortir amb aquestes ganes des de el minut 0!

Parcials: ¼: 2-17, 2/4: 9-9, ¾: 8-6, 4/4: 8-8.

-Arribas J.(2), Pi J.(4), Rodriguez L.(2), Cobo L.(3), Caixas A.(0)-5Inicial- Payet C.(2), Rueda A.(14).