dilluns, 17 de desembre del 2012

Stucom - CSM Junior M.

No va començar gaire bé la cosa, ja que els locals van sortir des de un bon principi pressionant i això ens va procurar varies pèrdues de pilota seguides, i que vam començar nomes amb cinc jugadors en total… Tot i les adversitats i la pressió, vam poder acabar el primer quart només un punt per sota en el marcador 15-14.

Al segon quart ja estàvem set jugadors i vam poder començar a fer rotacions, d'aquesta manera els locals van treure la pressió i es van posar en zona, i al descans marxàvem 29-30.

Un mal tercer quart on només vam aconseguir dos triples i una cistella... no augurava un bon final ja que començàvem el darrer quart perdent de sis en un partit molt ajustat!

I començant-lo amb un parcial de 7-0 ens portava a perdre de 13 a falta de quatre minuts per el final... Però un parcial de 0-13 en dos minuts, va fer que igualéssim el partit. I a falta d'un minut un triple dels locals els posava tres punts a dalt. Ens tocava atacar i provocant un falta i encistellant el dos tirs lliures el marcador era de 54-53... a falta de 40 segons, sense bonus encara, va començar a fer faltes, i abans de fer la quarta d'equip saquen i la perden i tirem un triple a la desesperada... amb la sort que ens va caure a les mans i vam poder anotar, 54-55. En el següent atac de l'Stucom van rebre una falta i van encistellar els dos tirs lliures, a falta de 19 segons pel final, 57-56. En el nostre atac vam aprofitar un errada de la defensa per anotar sols a sota cistella, a falta de 9 segons, on tot i els dos temps morts del entrenador local, no van aconseguir anotar.

Si fóssim una mica més compromesos, i en la pista li poséssim les ganes del últims moments del partit, no tindríem tants problemes per guanyar el partits!

Parcials: ¼: 15-14, 2/4: 14-16, ¾: 15-8, 4/4: 12-19.

-Rodrigues L.(4), Barrado D.(13), Guilera J.(0), Aragón A.(20), Serrano V.(2)-5Inicial- Clavera I.(12), Conangla P.(6).