dissabte, 22 d’octubre del 2011

Futbol sala infantil: Sant Miquel vs Club F-sala Montsant

Clara i convincent victòria de l'equip infantil davant un club important de la ciutat que treballa molt bé el futbol sala - Montsant- (7-0).

Ja des del principi del partit l'equip infantil ha impossat un ritme alt de pilota i ha estat clar dominador d'aquesta durant gairebé tota la primera part. L'equip ha mostrat gran claredat d'idees en atac i amb els bons moviments a l'espai ha provocat que la defensa rival en molts moments estigués descololada. Això ha provocat que l'euip local tingués clares ocasions de gol, que no totes les vegades s'han pogut finalitzar.

Amb un 2-0 s'arribava al minut 11, i en aquell moment el Montsant a començat a disputar una mica més la pilota tot fent aproximacions més clares... però un parelkl de minuts més tard s'ha produït un clar penal en l'àrea visitant que l'Àlvaro ha transformat amb el tranquil·litzador 3-0.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i ha estat una llosa per l'equip visitant , que a la segona part s'ha vist clarament superat en tots moments pel gran joc realitzat per l'quip del col·legi, sense fisures en defensa i trencant cada cop la defensa rival, fent-la anar darrera la pilota en molts moments.

S'ha vist una gran millora respecte l'amistós de la setmana passada i el bloc està jugant amb un patró cada cop més interioritzat i consolidat. 

Moltes felicitats a tots els jugadors i a seguir igual!!!

Vicenç Sust

3 comentaris:

Alvaro ha dit...

Hemos jugador un gran partido con mucha paciencia tocando y buscando los fallos del rival, aunque la única pega es que chitamos muchas veces pero solo conseguimos siete goles cuando podrían haber sido muchos mas. Hemos jugado soplidos en defensa y muy rápidos a la contra aprovechando la velocidad de nuestras alas

Anònim ha dit...

y de nuestros tancas

Anònim ha dit...

E i el portero que ee que fue gracias a el que ganasteis