divendres, 21 d’octubre del 2011

Ha faltat molt poc!!!

Molt bones bloggers,

La nova temporada acaba de començar i ens han faltat forces per superar l'empat. Ha estat una llàstima ja que era un rival no gaire fort que ens podía haver regalat els 2 punts per començar amb molt bon peu.

Primer de tot, tot l'equip espera que l'Albert es recuperi aviat i pugui tornar a jugar aviat. Hem començat el partit bastant perduts tan al nostre camp com al seu, tan en atac com a defensa. Hem començat al capdavant, marcant el primer gol a mitjans de la primera part pero ràpidament ens hem vist igualats per un rival que contenia les forces i que sabia aprofitar els nostres errors.

Poc a poc, hem començat a centrar-nos i ha entrar dins del partit, oferint rapidesa en atac pero desgraciadament la defensa, amb Pablo al capdavant no ha sabut compenetrar-se com ho faria normalment. El nostre "tanca", Pablo, el qual ha hagut de forçar la máquina i estar la majoria de temps al camp ha rebut un bon recolzament per part de tothom però que ha estat insuficient. Cal dir que l'esfroç realitzat per tot l'equip ha estat poderós però insuficient davant d'un partit dur, de molt contacte i alguna que altre falta que ha passat desaparcebuda.

A partir de la segona part, la cosa ha cambiat i tot i tornar-nos a posar al capdavant no hem sabut gestionar bé les nostres forces ni els nostres punts forts. Però tot i així n'hem tret un empat, un resultat que ens es favorable i que esperem millorar la setmana que ve.

Moltes gràcies per l'esforç nois, haurem d'apretar les piles moltíssim més en el pròxim entrenament.