diumenge, 23 d’octubre del 2011

C. d'Estudis STUCOM-C.St. Miquel junior Femení

Un primer partit de lliga on les jugadores van lluitar de principi a fi, llàstima que el esforç no fos recompensat amb la victòria.

 Vam estar tot el partit a remolc, però sempre  amb diferencies de entre 4 i 8 punts. Vam estar fent un forta defensa de les defensores exteriors, que encara que les superaven en els 1contra1 les primers ajudes sempre arribaven i en moltes ocasions les segones, un bon treball defensiu que va estar fustrat per les incisions de la jugador 13 del Stucom, la qual carregava molt i amb efectivitat el rebot ofensiu i amb un total de 22 punts va ser la peça que va donar la vitorià a l'equip local.

Tot i la derrota per 69-56, una molt bona actitud del equip i sobre tot en defensa pot dur al equip a guanyar forces partit. Pel que fa al atac hi ha coses a millorar, crec que el més important es la continuïtat, ja que es va jugar molt bé en alguns moments i en altres no es sabia que fer amb la pilota provocant pèrdues no forçades i sense capacitat de trobar una bona opció de tir.

Toca seguir treballant i continuar amb la mateixa actitud, ànims noies!

Parcials: ¼: 23-16, 2/4: 13-12, ¾: 19-17, 4/4: 14-11.

-Matella E.(8), Diaz S.(16), De Merlo S.(5), Simon S.(4), Canovas V.(0)-(5 inicial)- Danes C.(6), Mayos I.(9), Farres A.(6).


Antoni  Aragón

1 comentari:

Neila ha dit...

Encara que veu perdre, si treballeu i us esforçeu al màxim, podreu guanyar altres partits. Ànims!