diumenge, 23 d’octubre del 2011

Gran partit amistós entre els petits

Dissabte a les 12 va començar el partit entre els prebenjamins i els benjamis de futbol 5.

Va ser un gran partit on es va veure un equip de tercer amb moltíssimes ganes i un gran futbol i un equip de quart un tant relaxat.
El resultat va ser un empat a 11, la qual cosa ens diu que els de tercer van fer un gran partit, posant-hi moltes ganes i un joc molt alegre, amb grans jugades indivuals d'algun dels seus membres. Per contra, als de quart el partit els va donar una gran lliçó, mai pots menysprear a un rival i no hi ha partit que estigui fet. Els va faltar ganes a gran part del partit, ja que van veure que quan li van posar ganes les coses van funcionar diferent. Per als de tercer va ser un gran debut amb la nostra samarreta vermella i per als de quart van debutar amb bastants minuts les noves incorporacions d'aquesta temporada.

Aquest partit va servir per aprendre molt ambdòs equips i ens augura una gran temporada dels dos equips. El partit va mostrar als de tercer que si segueixen jugant amb equip i amb aquestes ganes arribaran lluny; als de quart els va mostrar que si estan atents en defensa i li posen ganes necessàries poden fer molt bé les coses. 

Alex Pescador i Xavi Angerri

2 comentaris:

Antonio ha dit...

Felicitats els dos equips i recordeu que tenim un llarg camí per millorar i crèixer com a jugadors i com persones, però el que no ha de faltar mai és l´il.lusió...

Neila ha dit...

Quina bona idea! Un partit amistòs ens dona molta il·lusió i ens prepara per la llarga temporada que ens espera.