dissabte, 22 d’octubre del 2011

Futbol sala Aleví: Sant Miquel vs Dominiques de l'ensenyament

L'equip aleví de futbol sala del col·legi va començar la temporada amb una clara i contundent victòria (16-1) davant les Dominiques.
 Ja des del primer quart (5-1) l'equip va impossar un ritme de pilota alt i una gran pressió defensiva va provocar molts errors de l'equip visitant que els jugadors del col·legi van poder aprofitar per finalitzar una gran quantitat de jugades.
A més, el treball d'estratègia a pilota parada fet durant la setmana va donar fruit i un dels gols d'aquest primer quart va arribar després d'una gran jugada finalitzada al segon pal pel Guillem Inogés.
L'equip va estar molt sòlid en defensa i en les poques arribades de l'equip visitant el Francisco va estar molt encertat.
De cara l'atac els jugadors van mostrar una gran claredat d'idees i sempre intentant jugar la pilota al peu van arribar moltes ocasions de gol. Cal destacar en aquest apartat al Gabriel , que va estar molt enceratt de cara gol i va rebre forces assitències dels seus companys.
Per sobre de tot s'ha de destacar el bloc i el gran treball en equip, sobretot defensiu i la gran ajuda que es fan uns amb els altres. Cada cop tenen més clar els conceptes treballats i es van compenetran.
Moltes felicitats i a seguir igual!

Golejadors: Guillem (3), Marc G. (2), Àlex (2), Ignasi (2), Albert (1) i Gabriel (6)