diumenge, 23 d’octubre del 2011

Escola St.Gregori-C-St.Miquel Infantil Femení

Típic partit de principi de temporada on ha estat bastant present la poca efectivitat de cara a cistella i també falta de concentració en algunes ocasions, tot i això la bona actitud defensiva i les bones ajudes van fer que fos possible la primera victòria de la temporada contra la escola St.Gregori per 32-42, encara que es va notar la baixa d'un parell de jugares  que aporten molt al equip.

En la primera part del partit el desencert de cara a cistella va estar present, sort que la jugadora Rueda A. va estar força encertada i amb 13 punts va donar aire al equip, tot i que sempre cal tenir present la gran feina en la defensa de totes les jugadores.

Una primera part que va finalitzar amb un resultat de 14-28, va ser succeïda per una segona part on els tirs continuaven sense entrar, però la capitana del nostre equip Elipe A. va agafar el relleu anotador amb 7 punts en el 2 darrers sisens. La segona part va acabar amb un resultat una mica curt de 14-14; curt per el gran numero d'ocasions d'anotar que es van errar.

En definitiva força satisfet per com ha anat el partit, tot i que tindrem que continuar treballant i jugar amb més velocitat i més encert.

Felicitats noies i a continuar entrenant amb ganes i aquesta actitud!

I esperem que les baixes es millorin i es reincorporin lo abans possible al equip.

Parcials: 1/6: 6-6, 2/6: 8-14, 3/6: 4-8, 4/6: 4-0, 5/6: 4-9, 6/6: 6-5.

-Arribas J.(5), Pi J.(2), Rodríguez L.(0), Payet C.(0), Rueda A.(13)-(5 inicial)- Elipe A.(17), Caixas A.(5).