dimarts, 25 d’octubre del 2011

L'infantil d'handbol del CSM passa per sobre d'un dèbil Liceu Francès

L'infantil d'handbol del Col·legi Sant Miquel disputà el darrer dissabte 22 d'octubre el seu primer partit de la nova temporada 2011-12. El partit es va disputar al col·legi Liceu Francès i el rival va ser Liceu Francès, un dels clubs amb més tradició i amb els que més rivalitat ha tingut al llarg dels últims anys.

Va ser un partit força assequible, fins i tot podríem calificar-lo com a fácil, on no es va patir en cap moment per perdre el partit. En un principi el Sant Miquel, tenia un hàndicap molt important: Marc Araguàs, el seu únic porter, era baixa per malaltia. El que no era d'esperar és que l'Isaac Rodríguez, l'únic esquerrà de l'equip, acabés fent 12 parades en 50 minuts de joc. Va ser a partir de la segona meitat de la primera part quan amb contraatacs directes finalitzats la gran majoria per l'extrem esquerre vam aconseguir una àmplia diferència que ens va permetre jugar de forma molt còmode la resta del partit.
La defensa no va ser prou bona. Liceu, va jugar amb alevins i pre-infantils, ens falta més organització i lideratge al centre de la defensa. En atac 30 gols, és l'objectiu a assolir a cada partit i de fet així va ser. Tot i la empipant defensa 3:3 per part de Liceu vam aconseguir contactar amb la segona línea ofensiva per poder duu a terme el pase i va i per aconseguir trencar la defensa i trobar més espais. A més, tant la superioritat física que teníem la vam aprofitar en l'1x1 i en les passades al pivot. Com a nota negativa cal destacar les pèrdues de pilota. Es van perdre un total de 7 pilotes durant tot el partit, sobretot pel costat dret de l'atac.

En definitiva, tot i que el resultat final va ser de 16-30, haurem de treballar molt més el bloc defensiu i l'atac contra una defensa 3:3.


Una salutació,


Aldo Pisa

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buen resumen del partido Aldo. Me ha gustado pero se lo he enseñado a mi madre y no ha entendido casi nada. Esto lo entenderán solo los que jueguen a balonmano. Gracias.

marc ha dit...

Aldo, per cert, el meu cognom s'escriu Araguás amb accent tancat. adéu

Anònim ha dit...

Está muy bien el resumen. Se nota que es nuestro entrenador.
Jugamos perfecto, como siempre hemos jugado.
Adiós.

Aldo ha dit...

Anònim que ha escrit el 7 de novembre de 2011 11:41, tant jo com tots els lectors agrairíem que en general posessiu el nom de qui comenta. Gràcies.


Aldo

Luis ha dit...

Fue un muy buen partido Aldo, buena "crítica".