diumenge, 23 d’octubre del 2011

Lycée Français VS Sant Miquel - Cadet femení

Derrota del Cadet Femení de Bàsquet (105-15)

 

El partit va ser una mica complicat, ja que les contrincants eren d'un alt nivell i tenien una amplia banqueta que els hi permetia més canvis, per lo que es cansaven menys. Elles amb una banqueta de 11 jugadores i nosaltres amb una de 7.

Això no vol dir que les cadets no siguin capaces de guanyar un partit, ja que si posen ganes suficients i s'esforcen ho poden fer molt millor.

 

Molts pocs cops arribàvem a cistella, ja que era difícil per la pressió que ens feien, però quan aconseguíem passar-la, acabaven la jugada bastant bé.

 

L'atac, com dic, va ser bastant fluix i la defensa va estar una mica millor però encara els hi falten ganes i concentrar-se en el partit perquè molts cops hi havia una jugadora sola que aconseguia arribar a cistella.

Tot i això espero que poc a poc, ja que es el primer partit, estiguin més animades i amb ganes de jugar, perquè crec que poden fer molt més.

 

Nuñez S. (6), Grau J.(0), Estruch E(0), Pastor E.(2), Martínez N. (2), Escarpenter M. (5), Padros C. (0)

 

Elena Matellán

 

2 comentaris:

NúúúRiiA! ha dit...

Aquet partit ha sigut xungu ia qe lycée Français era molt bo, tot i qe per part nostre, een la meva opinió, ens faltava més resistencia, millors passes, i agafar més rebots.
Però crec qe al proxim partit anirà molt millor! :)
Núria Martínez.

Elba Estruch ha dit...

Va ser un partit difícil, ja que les contrincants eren bastant bones. Pero jo crec que nosaltres podem fer molt més, si pose més ganes i esforç, el que no pot ser, es pensar que perdrem abans de jugar, perque, pensant així, qui guanya? Bueno espero que el próxim partit vagi millor!:)