dissabte, 22 d’octubre del 2011

Comencen!!

Primer partit de la temporada per l'equip júnior masculí de bàsquet. Equip resultant de la fusió d'aquest mateix i del juvenil.

Primer partit, primera victòria .. 21-52 però una victòria amb dubtes, amb falta de cohesió, falta de companyerisme i falta d'equip.

Hem d'entrenar més la part de defensa i l'atac. Hem sortit molt posats en el partit, pressionant amunt, robant un parell de pilotes amb cistella final, però en canviar de defensa ens hem perdut i ens han guanyant el parcial de segon quart.
La segona meitat ha estat marcada per la falta d'idees en atac, tot i així hem aconseguit 32 punts en dos quarts.


Estic convençut que si tots posem de la nostra part i ens ajudem entre nosaltres serà una bonica temporada. Però hem d' esforçar-nos i treballar amb humilitat sense cap queixa. El nivell ja el tenim ara a per l'actitud!


Gabriel Rubio
Junior Masculí

1 comentari:

Roger ha dit...

Hi ha moltíssimes coses a treballar... Tenim un desordre molt gran a l'hora de jugar, ja que la dinàmica dels dos equips que s'han juntat és molt diferent i esperem que siguem capaços de millorar-ho i de jugar més en quip, ja que sembla un equip de carrer que l'hagin agafat i posat a jugar partits de competició, ja que cadascú va per lliure. Ens veiem el dimarts i ho comentem!