dilluns, 11 de març del 2013

Quan t'esforces reculls el fruit

El proppassat divendres 9 de març l'equip pre-alevi de l'escola vam disputar un intens partit al Col·legi Madres Concepcionistas, a tocar de la plaça Lesseps en un camp molt petit i en una superfície adversa al nostre tipus de joc. Tot i això, estàvem molt motivats i amb ganes de canviar la tendència negativa que portàvem.


A les 19:00 puntualment ha començat el matx amb ocasions en ambdues porteries. Ben aviat, en Ramón va recuperar una bola i amb dos passes més endavant va llançar un fort xut que va impactar al fons de la xarxa. Era el 0-1. Tot i això, els locals van seguir buscant porteria fins que la van trobar en una pilota de corner. Era l'empat. Malauradament al cap de molt poques jugades ells es van posar per davant al marcador amb un xut llunyà. El segon quart el vam iniciar buscant l'empat, tot i això tenint en compte que no podíem encaixar més gols, fins que el Roger, desprès de fer una gran aturada, la convertir en una gran assistència pel Max que al primer toc la va disparar fins al fons de la xarxa.

Vam marxar al descans amb un empat al marcador.

La segona part, és a dir, el tercer quart el vam iniciar amb una alta intensitat, però una greu errada en la sortida de pilota on vam errar una passada que va provocar un 3 VS 1 vam encaixar el 3-2. nosaltres tenim al nostre currículum remuntades, així que sabíem que n'havíem de fer una altra. Així que ens hi vam posar. Al cap de poques jugades un passe pel pivot Max ell va lluitar i li van fer falta, amb la sort que el adversari mateix amb el refus la va introduir a la seva pròpia porteria. Encaràvem el darrer quart amb la convicció que podíem anotar el gol de la victòria i això ho vam fer. Va ser cap al minut 5 quan el Jon va enviar al fons de la xarxa una pilota morta. Els 5 minuts restants vam defensar molt bé, contant amb les grans aturades que va fer el Roger durant tot el matx. El partit va acabar i ens vam adonar que l'actitud dóna els seus fruits.

Aquest partit ens dóna una lliçó important, si treballem i ens esforcem assolim els nostres objectius. Vaig marxar content amb la millora d'actitud dels nois tant al partit com a l'entrenament. Espero que aquest resultat canviï la tendència negativa què dúiem. Ara un mes sense cap matx, donat que aquest cap de setmana descansem i desprès tindrem les vacances de Setmana Santa, de manera que us desitjo un bon final de trimestre i bones vacances de Setmana santa.

 
Una abraçada virtual,
Xavi Angeri
 

1 comentari:

Antonio ha dit...

Me alegra mucho, de verdad, que haya un cambio de actitud,...es lo mas importante...el resultado ya viene detr'as...