diumenge, 10 de març del 2013

Nova victòria del Handbol Pre-Aleví

Aquest divendres l'equip prealeví d'handbol va aconseguir una nova victòria davant d'una salle bonanova molt més forta que la primera fase. Partit que va començar força bé amb un parcial de 2-10 al primer quart. Però tot seguit una derrota ens va fer tornar a posar el peus a terra. 10-5 a favor dels locals.

Finalment els dos últims quarts han estat favorables als nostres amb un parcial de 4-11 al tercer quart i un ajustat 10-12 al quart quart.

La part negativa va ser la falta d'intensitat en defensa d'alguns jugadors i la falta d'efectivitat dels porters. La part positiva, la gran eficacia en llançaments dels jugadors. On els llançaments fora dels tres pals han estat mínims.