dimarts, 5 de març del 2013

Escolapies de LLúria - PreInfantil CSM F

Jornada sis de la segona fase, sembla que el partit mai començava a causa de la pluja, i al final semblava que no acabava!

Tot i una bona arrencada amb un parcial de 2-8 a favor,  on les locals només van anotar de tir lliure, però les sensacions no acabaven de ser bones. Estant sense ganes, no agafàvem els rebots i molt imprecises en els passes i els tirs... En el segon període les locals van començar a estar més encertades i nosaltres seguíem en la mateixa línia, així fins a la mitja part. Tot i no fer res de bo estàvem en el partit, 17-15 al descans.

Al començar la segona part seguíem igual i un parcial de 10-5 ens allunyava en el marcador. En el penúltim període retallàvem diferencies, i expulsaven a dues jugadores que deixava a les locals nomes amb cinc jugadores per jugar. Començava el darrer sisè 31-28, va estar molt igualat i estàvem més ficades en el partit, a falta de pocs segons pel final vam tenir 2 tirs lliures, quan  el marcador era de 35-34, vam ficar el primer però el segon no... així que prorroga!

A la prorroga van expulsar a una altre jugadora a les locals i van quedar amb quatre jugadores en pista. Tot i aquesta gran avantatge vam estar fora del partit... sense ganes, sense defensar, sense agafar rebots, sense saber tirar... així complicat guanyar... final 41-37.

En definitiva, mal partit sense ganes, una actitud no gaire bona... fent un 3/16 en tirs lliures, per contra les locals un 5/10.

Ara toca passar pàgina i que no es repeteixi jugar amb aquesta actitud! Tot i que un mal dia el pot tenir tothom ara toca pencar i a per el proper!

Parcials. 1/6: 2-8, 2/6: 9-2, 3/6: 6-5, 4/6: 10-5, 5/6: 4-8, 6/6: 4-7, PR: 6-2.

-Sola, G.(6), Arribas, L.(7), Antiza, L.(0), Figuls, M.(15), Del Corral, C.(0)-5inicial- Cabot, P.(2), Lujan, S.(5), Covas, L.(0), Escarpenter, A.(2).

 

Antoni

 

1 comentari:

Gina ha dit...

D'acord amb la cronica pero jo crec que les ganes de guanyar hi eren. Tambe es veritat que no vam estar encertades en el tir pero aixo va a dies. Aixi que a per el seguent que per un que perdem passa res.