dissabte, 9 de març del 2013

PreInfantil CSM F - Menéndez y Pelayo

Per fi,  bon temps i a sobre una bona victòria, vam estar bé en defensa des de el principi del partit, i en atac quan corríem aprofitàvem per anotar cistelles fàcils, i si fallàvem agafant molts rebots en atac.

Sempre per davant en el marcador, les del Menendez venien només amb sis jugadores i no van poder aguantar el ritme. Al descans ja hi havia una amplia diferencia (32-11).

En començar la segona part, en el quart sisè vam tancar marcador 44-13.

Felicitats per la victòria! I ara a seguir i encara es poden fer les coses amb més ganes i més esforç!

Paracials: 1/6: 8-2, 2/6: 14-4, 3/6: 10-5, 4/6: 12-2.

-Sola, G.(8), Arribas, L.(12), Del Corral, C.(2), Covas, L.(2), Escarpenter, A.( 4)-5inicial- Hernánde, V.(0), Antiza, L.(2), Figuls, M.(6), Lujan, S.(8).