diumenge, 17 de març del 2013

Derrota contra un equip molt superior

Aquest divendres l'equip aleví d'handbol ha perdut contra els corazonites en un partit que no ha tingut color. Tot i així tots els jugadors del Sant Miquel han fet un partit espectacular on la derrota ha estat poc dolorosa veient el joc tan bó dels nostres.

La part negativa, la retirada dels nostre company Nacho Fargas que per sort no va ser res més que un cop.

Demà proper partit contra Liceu Francès.

Ha seguir forts de mentalitat.

10 comentaris:

Neila 13 ha dit...

Aunque no hayáis ganado lo habéis hecho bastante bien. Seguid así!!

Sara 01 ha dit...

Seguro que lo habéis hecho muy bien pero yo no estaba presente en el momento del partido.Creo que a sido un poco injusto jugar contra un equipo más qrande!

Anònim ha dit...

tot i la derrota com as dit vem jugar be i vem millorar espero que guallem a liceu.




max !!!!!!!!

Daniel sirera ha dit...

el partit es va perdre, però no es va perdre jugant malament si no que el altre equip era superior a nosaltres i no es va poder fer res.Jo felicito al Max per les seves 16 parades mes o menys que van ser molt bones,també de l´altre equip es pot destacar l'entrada en carrera.

ÀNIMS.

Nacho de merlo ha dit...

Gracies tobella i nico per els ànims per que encara que aguem perdut vam fer uns grans i bons quarts els tirs a porteria van ser bons peró no tots.
Vam fer molts dobles,passos etc...
(I MES FALLOS)
Doncs, anims per el partit de avui
=) =) =) =) =) =) =) =)
HANDBALL SANT MIQUEL!!!!!

Nacho de merlo ha dit...

El partit va estar bé tot i que ells eren molt grans,maleducats,rapids i agils ens va fallar molt la defensa tot i que vam fer uns bons tirs m'agradaria felicitar als 2 portes el Max amb les seves 16/20 parades i diguem que el Dani Arbues no era el seu dia pero va fer un bon partit...
FELICITATS EQUIP DE HANDBALL ALEVI!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest partit a estat molt bé.Igualtment que vam perdre,
les ajudes van estar bé,els pases també,no obstant,alguns tirs van
ser fora.seguim així!!!!!


Miquel Fíguls.

ALEX DE MERLO ha dit...

DIC UNA MICA EL QUE VA PASSAR VAM FER UNES AJUDES BONES TOT I AIXI VAM FER UNS PASSES MOLT BONS AUNQUE ELS TIRS.... BUENO EREN MES GRANS I UNA DERROTA LA TENIM QUE ATMETRE JEJE...

yago ha dit...

soc el yago vam jugar bastant bé tot i queels passes no tant bé tenim que practicar els tirs i el max va fer uns paradons impressionants el dani dic tres quarts de lo mateix anims!!!!

yago ha dit...

soc el yago vam jugar bastant bé tot i queels passes no tant bé tenim que practicar els tirs i el max va fer uns paradons impressionants el dani dic tres quarts de lo mateix anims!!!!