divendres, 15 de març del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" ICÀRIA vs SANT MIQUEL

Resultat positiu davant el líder de grup per 2-3. Tot i no fer un gran partit, hem tornat a competir i hem estat pràctics utilitzant tres jugades de pilota parada per poder guanyar a un gran equip.

Hem començat amb una defensa pressionant, però la defensa tancada i una pista molt lliscant provocava moltes pèrdues de pilota per part nostre i constants contracops per part rival. S'ha arribat a la mitjà part amb un marcador de 2-1.
En la segona part hem canviat la defensa, endarrerint la línia i defensant més junts. Això a eliminat les nostres contínues pèrdues de pilota, però tampoc hem sabut tancar les línies de passada. Hem tret tres pilotes de la mateixa línia de gol. Tot i això, hem tingut un millor ordre defensiu. Hem aprofitat una jugada de córner i un tret de banda per ficar-nos per davant. El marcador ja no ha canviat fins al final.

Defensivament encara seguim molt tendres i fem errades que no ens podem permetre. Hem de seguir madurant i millorar en certs conceptes defensius.

Felicitar a tothom per l'esforç que s'ha fet i la gran entrega, bàsica per seguir progressant.

Resultat 2-3
Golejadors: Nilo (2) i Sergi (1).

1 comentari:

Sergi Casasus ha dit...

va ser un partit dificil,i al principi vam jugar malament,pero cap a la mitja part vam reaccionar i vam aconseguir remuntar.Ben fet!!!!!!!