dissabte, 9 de març del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" (J7) ESCOLÀPIES DE LLÚRIA vs SANT MIQUEL

Partit rucos i molt treballat el que ha disputat aquest matí de dissabte l'equip cadet. Tot i començar perdent altre cop per errors propis, l'equip s'ha refet i ha començat a jugar fort en defensa i amb aproximacions clares davant la porteria rival.

Destacar en primer lloc la tornada de l'Álvaro, que no jugava des de la temporada passada i que una lesió molt greu del braç la deixat fora dels primers sis mesos de competició. La veritat és que la seva empenta i entrega s'ha notat molt i ha estat el jugador més important que avui hem tingut en pista. A part de tot el que ens pot aportar en atac s'ha sacrificat en cada jugada i ha recuperat la posició ràpidament en defensa. Aquest orgull de lluitar cada pilota ha contagiat a la resta de companys i ens ha ajudat a treure un resultat molt bo.

També destacar el bon partit de l'Isaac a la porteria, doncs avui era el seu primer partit sencer en una posició nova per a ell.

No em vull oblidar del treball col·lectiu i dels bons atacs que avui hem realitzat, però sempre basat en una gran defensa i sacrfici individual.

A seguir treballant. Felicitats!!!
Resultat: 2-4
Golejadors: Arnau (1), Nilo (1),  Alberto i Sergi (1).

Vicenç