dissabte, 9 de març del 2013

Cadet CSM F - IPSE

Millors sensacions que en partits anteriors. El partit ca començar igualat però poc a poc va anar desequilibrant-se.

Al primer quart poc encert per part dels dos equips, a més les visitants es van col·locar en una defensa zonal que ens va complicar molt poder anotar. En el segon període, més concentrades, vam començar a córrer i anotar amb contraatacs per evitar la defensa en zona, això ens va procurar una diferencia en el marcador prou bona, 22-11.

Després del descans les visitants van tornar a travar el partit amb la zona, però una bona defensa per part nostre, i una bona actitud tancant i agafant els rebots van fer que la diferencia es mantingues. I ja en el últim quart, vam rematar el partit a una defensa dura, i un encert prou bo en atac, aconseguint fins i tot 2 triples! Resultat final 44-20.

Felicitats per la victòria noies! Ara a continuar amb aquest ritme i jugant així i millor contra les bones! Que si poseu ganes i concentració ho podeu fer molt bé!

Parcials: ¼: 6-4, 2/4: 16-7, ¾: 12-9, 4/4: 10-0.

-Arribas, J.(2), Elipe, A.(8), Cobo, L.(9), Rueda, A.(13), Caixas, A.(2)-5Inicial- Pi, J.(4), Rodriguez,L.(4), Arribas, L.(0), Payet, C.(0).