dilluns, 11 de març del 2013

Enhorabona Benjamí !

EL dijous 7 i divendres 8 de març l'equip Benjami de futbol sala va disputar dos dels partits més importants de la primera volta d'aquesta segona fase.

 Dijous 7 vam jugar contra l'escola Pau Romeva i vam poder veure un dels millors partits jugats d'aquest any. Va ser un partit molt interesant i disputat per part dels dos equips. Gràcies a que per primer cop tots els jugador van ajudar en defensa, van fer joc en equip i van lluitar fins el final, vam aconseguir guanyar per 5-2.

Gols: Enric, A.Casanovas, Joan, Javi i Dani

 I divendres 8, crec que vam aconseguir guanyar el partit més complicat d'aquesta segona fase al camp dels Maristes Sants les Corts per 2-4.

Sabíem que seria un partit complicat i teníem que posar unes ganes increïbles per poder guanyar-lo. I així va ser ,el porter perfecte, molt atent a tot el partit, la defensa va estar genial i la davantera encara millor, sobre tot perquè no van parar d'ajudar els defenses.

Gràcies a dos xuts impressionants de falta del nostre jugador Alex Casanovas i dos jugades molt bones en equip, vam aconseguir dos punts que ens van servir per aconseguir acabar la primer volta en primer lloc.

Gols: Marti, A.Casanovas (2) i Dani

 1ª volta 2ª Fase: 6 partits jugats (5 guanyats 1 perdut) 38 gols a favor i 20 amb contra. TOTAL: 10 punts

 Enhorabona equip i a jugar igual de bé i amb mes ganes encara aquesta segona volta. Ànims que podem!

 

Força Benjamí!

 

Alex Pescador

1 comentari:

Antonio ha dit...

Crec que esteu fent un treball molt interessant....continueu...
MOLTES FELICITATS...