dimarts, 12 de març del 2013

Re: Cronicas Alevin Masculino

Partit 02 – 03 – 13

Aquest partit ha sigut contra l'Àgora Sant Cugat. Els primers minuts els vam començar força bé, vam crear oportunitats i ens vam avançar al marcador. Tot i així, ells van ser superiors i vam acabar el primer quart amb una diferència de 4 punts en contra. Res preocupant.

No estàvem gaire concentrats i semblava que tant la defensa com l'atac fallava molt. Van haver-hi força faltes en defensa per part nostra per defensar amb les mans en comptes de fer-ho amb el cos.

Vam començar el segon quart, i aquest va ser el punt d'inflexió que ens va fer perdre el partit. Només vam aconseguir anotar un punt i la defensa va ser nefasta. Molts contraatacs, moltes pèrdues de pilota i al mateix temps una defensa molt poc dura per lo tant permetia al rival entrar amb molta facilitat.

Ens van anotar 10 punts més. 18 a 6.

A partir d'aquí semblava que els jugadors anaven despertant una mica, però res de l'altre món, el marcador seguia més o menys amb les mateixes diferències, nosaltres aconseguíem anotar i ells al mateix temps també. Tot i això vam acabar amb una diferència negativa de 7 punts. Al 4t període va passar el mateix, un tu a tu entre tots dos equips, ara encistellava l'un, ara l'altre. Al final, diferència de 8 negativa. El 5é període va tenir molts poc punts, concretament un triple per part seva i dues cistelles per part nostra, res més, molt pobre.

I finalment l'últim quart, encara amb una petita esperança per a remuntar el partit i posar-nos per davant. Ho vam intentar, però no vam saber atacar i la defensa seguia pràcticament igual.

Els podríem haver guanyat perfectament, però, com ja he dit el punt d'inflexió màxima va ser aquest segon quart... S'ha de tenir constància des del principi, perquè sinó després passa factura.

Resultat final: Àgora Sant Cugat – 38 / Col·legi Sant Miquel – 29.

Partit 09-03-13

El partit de l'altre dia va ser el primer de la segona ronda que vam guanyar, Els jugadors van sortir molt animats i amb ganes de jugar i vèncer, com sempre, però aquest cop no va fallar. Vam anar marcant força cistelles, arribant al primer parcial de 10 a 2 a favor. Tot i que tenien algun jugador que destacava vam saber com defensar i com fer-ho bé, permetent només una cistella al contrari.

El segon quart va estar una mica més ajustat, marcàvem nosaltres i marcaven ells, va estar molt molt igualat, però tot i així vam poder controlar el quart per una cistella més, acabant el quart 19 a 9. Cal destacar el triple de Ferran des de fora de l'ampolla.

El tercer quart va arribar i aquí vam marcar la gran diferencia, vam saber jugar molt i molt bé, corrent al contraatac i agafant la majoria dels rebots possibles, sense complicacions, passes fàcils i movent la pilota d'una forma ràpida. El quart va acabar amb 33 a 15 a favor.

Finalment, després d'aquesta primera part vam acabar amb una gran diferència al marcador, ara només calia seguir així i donar el màxim. I així va ser, els jugadors no es van despistar i van seguir constants fent un quart excel·lent realitzant 12 punts seguits i sense deixar anotar al rival.

Van arribar a tancar acte al 4t quart amb una diferència de 31 punts. El resultat final va ser de 46 a 15. Els dos següents quarts van seguir igual, tot i ser conscients de que ja havien guanyat van seguir igual i amb les mateixes ganes. Va ser un partit genial.

El 11/03/2013 20:20, "Pau Conangla Bermejo" <pauconangla@gmail.com> escribió: