dissabte, 2 de març del 2013

Sant Miquel vs AULA

Important victòria del Sant miquel contra un equip de gran nivell. Un partit molt igualat on finalment em pogut enportar-nos els dos punts. Gran partit de tots els jugadors apart de petits detalls que sempre es poden millorar individualment. Però si hem de parla d'algun jugador destacat aquest han de ser els dos porters.

Daniel: 9 parades.
Max:6 

15 llançaments que podriem haver estat gols. 

Per altre banda gran defensa de tots els jugadors i bon atac de la gran majoria on el percentatge en encert dels llançaments ha augmentat positivament. Les passades també han estat molt més clares i apenas hi han hagut passos i cap dobles. Sembla que les converses de les últimes dues setmanes han donat fruit.

resultat final:

1r quart: 11-2 
Quart on hem estat molt conciens de la gran importancia del partit i del gran equip que teniem davant. Gràcies aquesta concentració hem rendit molt bé i el resultat ha estat molt millor de l'esperat.

2n quart: 3-7
Molt igualat però l'encert de llançaments dels ha estat el més fluix i això s'ha notat i ens ha afectat.

3r quart: 5-5
Com ja diu el rreflexe el resultat el més igualat de tots. Al final hem empatat quan la situació estava en contra nostra.

4rt quart: 8-3
Quart clau per guanyar el partit i ens ha sortit bé. Al principi ha costat però a partir dels tres minuts i amb els canvis fets ens hem distànciat del rival.

Felicitats a tots, s'ha de seguir concentrats!

4 comentaris:

Daniel sirera ha dit...

El partit s' ha guanyat.Era un equip de molt nivell però nosaltres hem conseguit dominar una mica el joc tan com defensiu com ofensiu.Si he de destacar a algú destacaría als dos porters Max i Daniel Arbués.Que jo crec que han sigut clau per aquesta victoria.

Anònim ha dit...

el partit a estat molt amucionant itot que el segon quart em perdut no em jugat malament com altres partits.
gracies per felicitar-me.


max

A griera ha dit...

Jo crec el mateix que diu el Sirera que els dos portes ho ban fer molt be i que l'aula estaba 2 i nosaltres 5 o 4.Vull felicitar el Pol que fa fer 1 o 2 gols o potser 3.La defensa va ser molt dura i l'atac també

Anna del pulgar ha dit...

molt be nois seguiu així!!!!!