dilluns, 19 de desembre del 2011

Segona derrota

Hem fet un bon partit contra un molt bon equip. La derrota ha vingut perquè ens han superat fisicament, portem dos dies d'entreno sense poder entrenar, i per la manca de defensa, on tots pensem que podriem haver-la endurit bastant més.

Hem sortit molt ficats en el partit, sobretot el David que ha clavat 4 triples seguits sense error. La defensa individual nos ens ajudat gaire, ens han ficat 21 punts en contraatacs, massa cistelles fàcils. 25 - 21 al final del primer quart.

El segon quart ha estat l' hecatombe, 9 punts anotats i 22 en contra. Al tercer quart hem fet un canvi de defensa a zona, hem reduit així els punts en contra i desde la defensa hem aconseguit empatar el partit, anotant 24 punts i encaixant 14.

Iniciàvem l'últim quart 2 punts a sota, ells han estat molt encertats i han ficat tots els atacs jugats, cosa que nosaltres no hem fet. Sempre hem tingut oportunitats de guanyar el partit pero el fons físic i el segon quart ens han passat factura.

63 - 75 al final del partit.