dilluns, 19 de desembre del 2011

Sant Miquel Junior - EEM Castellví

Acabem l'any amb una victòria i en general bones sensacions en aquest primer trimestre.

El partit contra el EEM va ser el més fàcil dels que hem jugat fins ara, anant per davant en el marcador des de el minut u i ampliant la diferencia quart a quart, treballant bé en defensa i poden córrer en atac, això ens va portar al descans 30-9.

En la segona part el treball en defensa va continuar i a més el fet que les contraries no fossin gaire virtuoses, va fer que només rebéssim vint-i-dos punts encontra. Per part nostre,  nova,  estar molt bé de cara l'anella, vam poder córrer, però en atac estàtic tenim certes dificultats per construir joc. El partit va concloure 66-22.

Per acabar dir que de cara a l'any vinent, intentar millorar el tema de l'atac estàtic, ja que ha estones no tenim molt clar que fer i no podem anotar. Personalment ja he posat a la carta dels reis que em portin quelcom per aprendre a ensenyar a atacar... Bueno, felicitats per els resultats i el treball realitzat fins ara, i per l'any que ve a continuar treballant igual o millor!

Parcials: ¼: 18-6, 2/4: 12-3, ¾: 18-6, 4/4: 18-7.

-Matellán E.(13), Diaz S.(14), Ramos P.(16), Danés C.(8), Delso P.(0)-(5incial)- Palacín B.(3), De Merlo(0), Mayos I.(6), Simon S.(0), Farrés A.(6).