dissabte, 3 de desembre del 2011

Derrota

Quan jugues amb foc al final et cremes no?

Jugavem contra els primers del grup, un equip amb gent molt atlètica i gran. Hem començat el partit amb un parcial de 13 a 2, per acabar-ho amb un 18 a 9. Un dels nostres 5 pivots s'ha lesionat i un altre ha faltat a ultima hora. Hem aconseguit posar-nos a 5 punts canviant la defensa a zona, però ha sigut un miratge ja que ens han esborrat de la pista.
Entre el mal joc, el Serrano lesionat i els que han faltat, hem sumat la falta d' encert a canasta i hem perdut el segon i tercer quart.

L'ultim quart amb un 52 a 27 al marcador no se si a causa d' una mica d' estima personal o de l'amplia renda del equip local, hem canviat la defensa a pressió tota pista (encara que poca pressió hem fet) hem ficat 4 triples, 3 d'en David i un d'en Wade Aleix i contraatacts fàcils i ràpids que ens han fet apropar-nos al marcador, fent un parcial de 19 a 26.

Resultat final 66 - 52