dissabte, 3 de desembre del 2011

Inmoca - Sant Miquel Infantil

Jornada de reminiscència, després passar un petit sotrac durant les últimes setmanes, però avui em sortit amb una altre actitud a la pista i li hem plantat cara al Inmaco, un dels equips més bons de la lliga, durant la primera meitat la igualtat ha estat sempre present, i a la mitja part el marcador era de 16-21.

Avui ja hem estat més intenses en defensa i més concentrades, i això s'ha notat molt ja que l'equip local jugava molt bé i molt fàcilment el passar i tallar, i s'ha pogut neutralitzar la seva millor jugadora.

Tot i començar la segona part perdent el quart període per 8-2, no ens em desanimat i en el penúltim sisè, que començava amb un 24-23, un parcial de 10-0 a favor ens ha donat aire per jugar els darrers instants del partit amb un certa renda per acabar enduent-nos la victòria (34-42).

Moltes gràcies noies per l'esforç! I el que ara toca és continuar amb aquesta actitud, que amb esforç podeu aconseguir coses com avui!

Pd: no m'oblido de les cistelles fallades soles  sota de canasta... que sembla que s'està convertint en un vici... per lo tant a veure si podeu per al de Basket durant el pont, i sinó a les que pugueu  venir el divendres a les 16.00 a entrenar al cole, si us plau feu-ho.

Parcials: 1/6: 6-5, 2/6: 4-6, 3/6: 6-10, 4/6: 8-2, 5/6: 0-10, 6/6: 10-9.

-Arribas J.(5), Rodríguez L.(6), Barrera A.(2), Payet C.(0), Cobo L.(2)-(5inicial)- Pi J.(2), Elipe A.(17), Rueda A.(2), Caixas A.(6).

 

Antoni Aragón

 

3 comentaris:

Antoni ha dit...

És inmaco...

caixàs ha dit...

ok divendres a les 4 segur que vindrè

Laura.R ha dit...

divendres l'Anna Rueda, Laura Cobo, Anna Barrera i jo no podrem anar perque tenim London.