diumenge, 18 de desembre del 2011

Sant Miquel vs Sagrat Cor de Sarrià

Sabiem per experiència d'anys anteriors que aquest equip era un fort contricant, així que aquesta vegada anàvem preparats, amb els vuit jugadors de l'equip per primera vegada al complert.

El partit va començar bé, amb dues canastes per part nostra, però el contricant rápidament es va posar les piles, fent tres o quatres cistelles seguides acabant el quart 5/17. El resultat era molt desfavorable considerant que era només el primer quart, però els jugadors van seguir lluitant, acabant el segon quart amb un resultat de 7/23, en que un dels seus jugadors, el número 6, ens va fer molt mal i en el tercer quarts, ens vem recuperar una mica, guanyant-lo amb un resultat final de 16/31.

A la mitja part vem descansar i intentar posar-nos al partit, però al començar altre vegada es van escapar en el marcador, acabant el quart quart amb un 21/41 que va fer que els jugadors es desmoralitzessin una mica. El cinquè quart va acabar amb un 25/56,  quart en el qual ens van tancar acta.

No estic descontent amb l'actitud dels jugadors, considerant que ens ha tocat un grup amb equips molt superiors i encara que sempre es pot fer més, no han llençat la tovallola mai en el camp. Ara bé, si que és cert que poden fer molt més en els entrenaments, si canvien la seva actitud. Esperem que ens posin en un grup del nostre nivell i els resultats siguin més favorables després de Nadal.

 

-Ballús: 4 punts, 0/0 tirs lliures i 1 falta.

-Moré: 3 punts, 1/2 tirs lliures i 0 faltes.

-Calzada: 0 punts, 0/0 tirs lliures i 2 faltes.

-Mendiri: 6 punts, 0/0 tis lliures i 2 faltes.

-Santo Tomàs: 2 punts, 0/0 tirs lliures i 1 falta.

-Alegre: 0 punts, 0/0 tirs lliures i 1 falta.

-Antiza: 0 punts, 0/0 tirs lliures, 4 faltas.

-Ginot: 10 punts, 2/4 tirs lliures i 2 faltes.

 

Infantil masculí

Roger Longarón

3 comentaris:

Sergi Moré ha dit...

Va ser sorprenent que per fí en un partit estiguéssim tots. No ho vem fer malament, doncs aixó ja és un bon punt; després de Nadal a posar-nos les piles tots!!
Roger, falta posar el M.V.P..

Anònim ha dit...

Sergi Moré:
Em vaig quedar sorprés de que per fí en algun partit fóssim tots!
El partit no el vam jugar malament.
Haurem de treballa r molt després de Nadal, perqué tindrem més opcions de guanyar.
Roger, et falta posar el M.V.P.

PD:Bon Nadal i Feliç any nou a tothom!

bernat ha dit...

si va ser un equip molt dur pero vam fer el que vam poguer.

Bon Nadal i feliç any nou.