dilluns, 12 de desembre del 2011

Preinfantil Sant Miquel - Jesuites de Gràcia


Ja estem aquí de nou,

Ningú dels que van veure el partit del divendres podrà opinar que l'equip no es va esforçar, encara que no fós des del primer minut. Amb un final 2-3 en contra, l'equip es va veure derrotat però amb la cara ben alta. 

van ser nombrosos els errors comesos pel col·lectiu, entre els quals destaca una vegada més l'actitud dels jugadors enfront un partit. Falta de concentració i actitud al principi van ser decisius per transformar una partit que hauria d'haver estat fàcil en un de complicat i de correr amunt i avall sense sentit. No va ser fins a la segona meitat del partit que l'equip es va adonar dels fets i es va posar les piles, pero ja massa tard. 

Errors defensius que s'han de millorar als entrenaments i que han de servir perquè l'equip no recaigui en els mateixos errors.
Per altra banda, felicitar als jugadors per l'actiud mantinguda durant l'ultim entrenament ja que dona esperances de canvi. Ara només ens serveix una victoria aquest dissabte pròxim contra l'escola Pia Sant Antoni per poder seguir vius i optar a passar les fases com a millor tercers de grup.

Ànims noisss!!!
--
Gerard Lombarte Ros

1 comentari:

Gabriel ha dit...

Ens van fer moltes faltes i el àrbitre no va pitar quasi ninguna falta a favor nostre i va donar molta avantatge al rival.
Nosaltres a partir d'ara hem d'actuar una mica més en la defensa,i també els de adalt(pivot i extrems)haurían de vaixar més.(També parlo per a mi)