dissabte, 3 de desembre del 2011

C.B.Sant Josep Obrer - Sant Miquel Aleví

Penúltima jornada d'aquesta primera fase, i tot la derrota per 66-51, les sensacions que transmet l'equip, en gran part del partit, han sigut molt bones. Ens ha tornat a passar lo mateix que en la jornada anterior, hem pagat car una sortida fluixa, i desprès del esforç per remuntar un mal cinquè sisè ens ha noquejat. Però com deia, tot i el mal inici, un bon treball tant en defensa com en atac, ens a portat al descans amb un marcador de 32-29.

La segona part ha començat amb tres triples per part nostre que ens posaven per davant en el marcador, la diferencia més amplia que hem tingut a sigut de sis punts, però que no hem pogut ampliar i en un penúltim període, que ha sigut molt fluix per part nostre, un parcial de 19-1 ens ha fulminat... Tot i l'esforç de l'últim sisè no ens hem pogut endur la victòria.

Felicitar a les jugadores, perqué tot i la dificultat del partit, ja que les contraries tenien un parell de jugadores molt superiors físicament i un parell més que veien molt bé la cistella, les nostres jugadores han estat donant-ho tot durant tot el partit, lluitant pels rebots, defensant amb ganes... llàstima d'algunes distraccions puntuals.

Estem apunt de finalitzar aquesta primera fase, amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes, a espera d'una darrera jornada contra el Casp, un partit que segurament serà més que difícil. Però tot i els resultats, les impressions són molt bones i encara hem de continuar treballat i millorant.