dimarts, 20 de desembre del 2011

FUTBOL SALA INFANTIL (J7) SANT GREGORI - SANT MIQUEL

L'equip infantil tanca la primera fase amb tots els partits guanyats, sent l'equip més golejador amb 52 gols i el tercer menys golejat, amb només 4 gols encaixats.
En el darrer partit d'aquest passat dissabte, ens vam enfrontar amb el Sant Gregori, campió de Barcelona d'ara fa dos anys. Sense fer un gran partit, ens vam tornar endur la victòria amb un clar 2-8.
El partit va començar fred com el temps, i en una de les primeres aproximacions vam aconseguir el primer gol. El marcador va estar força temps així fins els darrers 10 minuts que ens vam començar a posar les piles, doncs veiem que l'altre equip, sense fer gaires arribades a la nostra porteria tenia ocasions per culpa de la nostra relaxació a l'hora de construir el joc i amb pèrdues de pilota poc habituals en nosaltres.  El marcador a la mitjà part va reflexar un 1-4.  La segona part va ser una mica millor i l'equip va mostrar una millor cara, sobretot en la pressió i a l'hora de finalitzar les jugades.
 En aquest darrer partit va causar baixar l'Àlvaro, que amb una fisura a les costelles no podrà tornar a jugar fins passat festes. Li desitgem una bona recuperació i que torni amb l'energia i força que el carecteritza. Destacar l'últim gol del Bruno, que amb una gran jugada individual de camp a camp va rifar-se a tres jugadors i va marca un autèntic golàs. També la tornada de l'Ignasi, que ha estat gairebé tota aquesta fase sense jugar i amb els minuts que va tenir ha demostrar estar en una gran forma i fins i tot va marcar un gol. Felicitats!!!
No vull acabar sense felicitar a tot l'equip d'aquesta primera gran fase que han fet i en la que han treballat de valent en els entrenos i partits.
BON NADAL I FELIÇ ANY 2012 a tots els jugadors i fam¡liars.

Golejadors: Ignasi (1), Alberto (1), Arnau (1), Nilo (1), Sergi (1), Marc (1), Bruno (2)