dilluns, 19 de desembre del 2011

Sant Miquel Aleví - CASP

Finalitza l'any i la primera fase amb una bona victòria davant d'un equip bastant dur com és el CASP. El partit va començar bastant malament (sembla que s'està tornant un costum això...), un parcial de 2-14 en el primer sisè no tenia gaire bona pinta... Però un gran treball en defensa en els dos següents períodes, on només vam cedir cinc punts, i un major encert en atac ens va portar al descans deu punts per davant en el marcador (29-19).

A la represa vam afluixar una mica i ens van retallar cinc punts en el quart període, però tot i la igualtat en el joc durant el tram final del partit, vam poder mantenir la diferencia, i encara que vam perdre la segona part d'un punt, el resultat final va ser de 50-41.

En definitiva, la valoració global en aquest primer trimestre és molt positiva, però encara queda molt treball per fer i per lo tant al tornar de les vacances de nadal ens tindrem que posar les piles, per millorar i poder continuar amb aquesta progressió, per això ja sabeu que només calen ganes!