dimecres, 21 de desembre del 2011

FUTBOL SALA ALEVÍ (J7) ANTAVIANA vs SANT MIQUEL

L'equip aleví de futbol sala acaba la primera fase amb tots els partits guanyats i hevent estat el màxim realitzador juntament amb el Garbí (67 gols) i  un dels menys golejats de la categoria.
Avui dimecres ha disputat l'últim partit amb una clara i contundent victòria davant de l'Antaviana (0-7). L'equip ha mostrat una bona cara, davant un equip fort i que lluitava cada pilota amb gran intensitat. La pista no acompanyava el nostre joc, doncs tot i ser gran, la pilota no rodava de manera ràpida i sovint es quedava endarrera en les conduccions i en els pases. Durant el primer quart l'equip local ha fet alguna arribava amb llançaments directes del porter que el Sant Miquel ha sabut contrarestar amb bon joc col·lectiu i de toc. Tot i les clares ocasions s'ha arribat al descans amb un 0-2. En el segon quart cal comentar l'entrada dura que li han fet a l'Óscar pel darrera, que ha fet que hagués de deixar el partit amb un fort dolor al turmell (sembla ser que no és res greu, però haurà de fer repós durant uns dies). Això ha descentrat una mica els ànims dels nostres jugadors, però a la segona part han seguit mostrant un gran esperit d'esforç i treball i han arribat gran quantitat d'ocasions.
Felicitar a tot l'equip i a les famílies que sempre ens acompanyen i ens donen ànims. Descanseu aquestes festes i agafeu forces, doncs de cara a la segona fase les coses seran més difícils i caldrà que demostrem tot el que hem treballat.