dissabte, 28 de febrer del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL"B" (J6) Sant Miquel vs Duran i Bas

Gran partit i ple de victòries al finalitzar la primera volta. El partit ha tingut dues parts ben diferenciades i a cadascuna s'ha jugat al que ha volgut cada equip. Tot i començar molt mentalitzats del que no havíem de fer en defensa i atac i tenir clar quins eren els punts forts de l'equip rival, ens ha costat entrar en una dinàmica positiva de joc i s'ha estat jugant gran part dels 20 primers minuts a un joc esbojarrat i massa directa que beneficiava a les qualitats individuals i col·lectives del rival. 

Al minut 7 el Duran i Bas s'ha avançat aprofitant una imprecisió en balanç defensiu que ens ha generat dubtes i inseguretat, cosa que ha animat a un equip molt bregador a seguir apretant a 3/4 de pista i no deixant rebre amb facilitat. 

Tot i demanar un temps morts   per corregir alguns aspectes de balanç defensiu i aclarir alguns moviments d'atac; ens ha costat molt trobar-nos en la pista i realitzar el joc que més ens convé. Una falta aprop de la porteria rival, amb un gran pase del Pablo i millor definició del Sergi,  ens ha servit per anar al descans amb empat a un.

Aquest gol ha estat un cop dur per al rival i la segona part ha estat molt controlada per nosaltres i hem tallat d'arrel les anaves i vingudes de l'equip rival amb més possesió de pilota i finalitzant jugades aprop de la seva porteria, aspecte que minvava la posibilitats de contra. Tot i tenir alguna clara ocasió, el rival s'ha tancat en camp propi i no ha estat fins a falta de 6 minuts per acabar el partit que en una jugada d'estratègia de córner rematada sutilment pel Pablo amb molta classe que el segon gol ha pujat al marcador, donant-nos 2 punts més i agafant distància amb el segon classificat.


El partit ha tingut una protagonista principal, quan a l'inici del partit els entrenadors del Duran i Bas s'han negat a jugar amb la nostra pilota per no ser "l'oficial" de la CEBB, tot i ser nova i ens han obligat a jugar amb una pilota oficial que portaven ells en molt mal estat i que semblava un conill dins del camp. Realment, tot i que la norma així ho especifíca a la pàgina 5 del reglament, és lamentable que un àrbitre no tingui la vista de fer jugar un partit amb una pilota de mida "oficial" 62cm nova i fer-la jugar amb una DEDO 62cm que anava saltant pel camp. L'actitud els dos entrenadors ha estat lamentable, fins al punt que quan la pilota anava abaix i introduíem la nostra pilota feien parar el partit i obligar a buscar la pilota seva per tornar a reempendre el matx. 

Que el CEBB s'ho faci mirar...ni que fos la Champions!!!!


Resultat: 2-1


Golejadors: Sergi (1), Pablo (1)


Pilota del col·legi "No oficial" en bon estat.                                   La pilota "Oficial" del rival....imagineu-vos una pilota amb orelles de conill

                                                                                 

1 comentari:

Anònim ha dit...

En todo caso es GEDO no DEDO que de esto tenemos 20 cada uno y CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona) y no CEBB. Si hablais para criticar hazlo con propiedad y correctamente. Y nosotros hemos jugado muchas veces en este campo y las pelotas estas son piñas directamente.