dissabte, 28 de febrer del 2015

Aula vs St.Miquel (infantil femení bàsquet)

Ha estat un partit molt lamentable, ja no dic en qüestió de nivell del joc sinó d'actitud. No hem demostrat agressivitat, ganes de voler jugar, força, concentració... però ja està bé dep parlar en plural. Després de tots els partits que portem jugats, he de dir que no heu estat totes, sinó que sempre els manca actitud a les mateixes. El partit per aquelles que s'han esforçat, hagin tingut un bon dia o no a pista, ha estat prou bé perquè han lluitat i han donat el millor que portaven dins; però hi ha certes jugadores que es prenen cada partit i cada entrenament a "cachondeo". I aquesta actitud per part de certes jugadores no ve d'un partit, ni d'un entrenament...sinó des del principi de temporada. Les oportunitats per reaccionar, per posar-vos a lluitar com les altres, per demostrar solidaritat, treball en equip... s'han acabat. Aquelles jugadores que no treballen en equip i que no recolzen el treball de les companyes que estan al 100% no mereixen jugar. Us recordo que el bàsquet és un esport d'equip, millor dit, de tot l'equip. Els minuts jugats a cada partit són un premi per aquelles jugadores que més s'ho treballen i ja s'ha acabat això de regalar dos quarts a totes perquè és el mínim que s'ha de jugar. És hora de prendre decisions per tal de canviar la dinàmica que s'ha agafat com equip i ser justos. Cadascuna que reflexioni i miri en quina de les dues posicions es troba i el proper entrenament en parlarem i actuarem en conseqüència. 

Vull deixar-vos clar que per a mi perdre o guanyar no és el més important, sinó que el més important és demostrar bona actitud. Prefereixo perdre un partit mil vegades més perquè no hem tingut un bon partit quant a encert, passes... que per no demostrar actitud. Com també prefereixo guanyar perquè ho hem lluitat, gaudit i esforçat...  i no perquè hem tingut molta sort quant als tirs i el rival era tan dèbil que sense actitud hem pogut guanyar.

Resultat: 40-23 (perdut)

Anna Rull i Marta Lorente.

3 comentaris:

Anònim ha dit...


Partit complicat pel camp. Era tan petit que la linia de tres s'hauria de medir en el lateral per veure si estava a la distància correcta en el lateral( no hi cabia ) i per l'altre costat , la linia de tres pel centre , casi esta en el mig del cam.
Les nostres jugadores jugan a basket i en camps com aquest es juga a una altre cosa.
Desitjo que el col.legi faci la reclamació pertinent per tal de no trobar-nos més aquests camps ( no és el primer cop que ens passa) o poder decir si juguem o no, perquè no es millora ni es disfruta.
jordi c

Anna Rull ha dit...

És evident que no estem acostumats a jugar en camps com aquests perquè el del St.Miquel gaudeix d'una grandària superior. Tot i així, és evident que ens podem trobar camps més petits i no sentir-nos còmodes, però això no vol dir que sigui il·legal. Si el consell deixa jugar en aquell camp és perquè compleix els requisits mínims. Trobar pistes d'aquestes és part del joc. Evidentment no ens va facilitar les coses el camp però no pot servir com a excusa única del partit en general. Tot i així, jo també espero trobar camps més grans perquè les nostres jugadores estan més acostumades!!

Anònim ha dit...

el consell especifica que el miním en mini basket és 20x12 i que pre-infantil i infantil segueixen normes FIBA 28x15