dijous, 5 de febrer del 2015

BQ CANIGÓ vs ST MIQUEL INFANTIL FEMENÍ

Canigó vs St.Miquel (infantil fem. bàsquet)

Sense dubte aquest ha estat el millor partit de la nova fase. Ha estat un partit complicat, intens, agressiu, ple de concentració i encert en el tir. Ens ha costat parar a certes jugadores de l'altre equip però lluitant hem aconseguit la victòria. Ens ha faltat intensitat a alguna que altra jugadora però en global ha estat un molt bon partit. Ens ha faltat cuidar aspectes com ara que les bases utilitzessin canvis de mà més freqüents o que les pivots s'atrevissin a jugar d'esquenes. Tot i així, és cert que tant unes com altres alguna vegada ho han intentat... però s'ha de seguir provant sinó mai sortirà noies! Només us animo a que us creieu que podeu, ens falta creure en nosaltres mateixes. Si volem, podem... avui ho hem demostrat. Que aquest partit serveixi de punt de partida i seguim endavant sense retrocedir. PD: Quant a l'atac, la jugada 1 ja en surt sovint però la trans s'ha de seguir practicant... l'hem de consolidar per poder aprendre'n una de nova!

Resultat: 34-42 (guanyat)

Anna Rull i Marta Lorente.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es nota que han millorat molt, están en el grup de las millors , en principi, han guanyat dos partits , el d'ahir contra les segones de la primera fase que van obtenir 5 victories i dues derrotes.
Vist el partit d'ahir, que es va jugar en un pavelló , la perdua del primer partit bàsicament es deu al aire i al fred que iguala les aptituds.
enhorabona a totes.
jc