divendres, 6 de febrer del 2015

Padre Damian 1 - Sant Miquel prebenjamí 13

Partit jugat divendres a la tarda a la pista de l'escola Padre Damian. L'equip ha començat el partit molt concentrat en defensa i fent bones combinacions en atac. Ràpidament l'equip de l'escola Sant Miquel s'ha posat per davant arribant al primer quart amb 0-5.
Al segon i tercer quart la dinàmica del partit era la mateixa, molt forts en defensa i en atac fent bones parets entre ells per crear superioritat cada vegada que ho feien.
Ja a l'últim quart i amb 0-11 al marcador s'ha convertit en un partit d'anada i tornada sense defensar com en els tres primers quarts, arribant al final del partit amb 1-13 al marcador.
Felicitar als jugadors per l'esforç que han fet i pel treball col·lectiu que els ha portat a guanyar el partit i amb la sensació que saben jugar en equip.
La propera jornada jugarem contra el Santa Isabel, equip invicte i golejador i amb qui ens jugarem el primer lloc.
Intentarem fer-ho el millor possible per tal de seguir a dalt de tot de la taula.