dilluns, 23 de febrer del 2015

Handbol Pre Benjamí: UBAE Sants C vs Sant Miquel

Partit molt emocionant amb un final injust: Vam perdre tots els quarts (9-5, 2-1, 3-2, 6-3)
Un primer quart on vam estar més centrats en l'apartat atacant que en el defensor. No vam estar gens bé en defensa, no vam començar al 100%.
El segon quart vam estar molt millor en defensa però no vam tenir sort de cara a porteria i vam errar masses llançaments a porteria.
El tercer quart vam començar millor però errades bastant infantils ens van passar factura, a més de no acabar d'estar bé a l'hora de defendre les faltes en carrera de l'equip contrari.
De cara a l'últim quart els jugadors ja estaven molt desanimats però ho van intentar amb totes les forces oblidant-se alguna vegada de fer una defensa forta.
No podem errar tants llançaments clars.
No soc un entrenador quie li agradi valorar jugadors individualment però aquesta vegada faré una excepció i felicitaré a Marc Zulueta per la feina feta durant el partit.