divendres, 27 de febrer de 2015

Aula vs St.Miquel (preinfantil femení bàsquet)

Ha estat un súper partiiiit!! Un cop més hem demostrat que sabem reaccionar sota pressió. Una altra vegada ens tocava jugar contra un rival fort i hem lluitat fins el final. Hem demostrat un bon nivell tant en atac com en defensa i, sobretot, en actitud. Després de l'última victòria per tan sols 3 punts... ve la d'avui per 2 punts. En partits tan igualats és difícil que els nervis no entrin en joc, però vosaltres em demostreu dia a dia que podeu amb això i més. Avui la veritat és que no hi ha paraules dolentes perquè hi ha hagut prou encert en el tir, bona defensa agressiva, atacs ordenats, bons rebots... potser l'única "pega" és que com sempre hem perdut alguns passes per voler còrrer massa. Espero que aspectes com ara l'actitud a pista, les ganes de gaudir jugant i el fort sentiment que demostreu tenir com a equip, segueixin manant en tots els partits.

FELICITATS NENES! Ara sí, al final de la primera part de la lliga (anada) ens col·loquem primeres en una lliga molt igualada i amb victòries molt lluitades i merescudes!

Resultat: 42-44 (guanyat)

Anna Rull i Marta Lorente.

4 comentaris:

Clara Sánchez ha dit...

Que be!! Exepte contra el Frederic Mistral, encara que guanyem de poc, guanyem, jugan en equip que es lo mes important. Ara ens toca seguir així, unides!!

Unknown ha dit...

Jugamos muy bien en todos los partidos, pero tenemos que seguir así!!!

Maria Tarragó ha dit...

Tenemos posibilidades de ganar la liga si jugamos como el otro dia, en equipo. Solo que no podemos bajar el nivel o confiarnos en un cuarto como paso el viernes. ����

carlota zulu ha dit...

Feu les maletes perque anem a la lliga de Barcelona.