dilluns, 2 de febrer del 2015

Voramar 7 Sant Miquel 21

Partit molt fluix del Sant Miquel aquest cap de setmana.

Tot i la victòria el joc dels nostres ha estat una muntanya rusa, ja que el joc ha començat amb molta intensitat i amb moltes ganes. Però a la que ens hem escapat en el marcador ens hem anat desinflant i hem començat a fer un joc fluix en defensa i sense idees en atac.

Al principi del partit hem començat amb un parcial de 0-5. Bona defensa, bon atac, i bon joc en general. Ha estat a partir d'aquest moment on hem anat a  menys i el rival s'ha anat fen gran. Amb un parcial de 2-2 veiem que no podiem escapar-nos en el marcador i hem tingut que demanar temps mort per refrescar-nos i agafar idees. I mes o menys ens hem ensortit ja que a la mitja part anavem 3-12, però amb moltes errades de concentració que no han deixat que ens escapessim de més gols de diferència.

La segona part ha estat un monòleg de la primera. Amb falta d'idees en atac i amb moltes individualitats per superar el rival i faltra de joc col·lectiu. Finalment 4-9 a la segona part i resultat final de 7-21.