diumenge, 1 de febrer del 2015

Bon Pastor - Junior CSM BQ. M.

Partit més igualat del que s'esperava, tot i que també hem de contar que vam jugar sense els dos teòrics bases del equip.

Des de el principi fins al final vam estar molt desencertats en el tir de llarga distancia... i durant tot la primera part tous en defensa... tot i això i el gran nombre de pilotes perdudes, al descans només perdíem de 4 punts i per un palmeig al últim segon del segon quart.

A la represa ens vam posar la pila en defensa i vam poder córrer per evitar que els locals muntessin la seva pesada zona 2-3, que van mantenir durant els 40 minuts de partit.

Així doncs afrontàvem el últim període empatats a 34. I com sempre després d'anar a remolc tot el partit, vam treure una mica d'orgull, i tot seguir negats en el tir, només vam permetre anotar 5 punts als de Bon pastor, i així endur-nos una victòria un pel immerescuda, ja que fins a falta de 2 minuts pel final del partit, sempre vam anar per darrera en el marcador.

Un dia dolent el te tothom, ara a currar per evitar cometre tants errors en el proper partit a casa.

Parcials: ¼: 14-12, 2/4: 10-8, ¾: 10-14, 4/4: 5-8.

-Serrat, I.(4), Tomas, A.(2), Park, C.(2), Bisbe, M.(12), Telkamper, A.(2)-5inicial- Mora, V.(2), Pujol, M.(6), Rebollo, A.(0), Conangla, P.(10).