dilluns, 23 de febrer del 2015

Aleví Femení de Bàsquet

Lyceé Français de Gavà (Bon Solei) "A" 27 - 50 Col·legi Sant Miquel "A"

Dissabte vam aconseguir la tercera victòria que ens ha fet col·locar-nos en la tercera posició de la classifició general. Va ser un gran partit després de dues setmanes sense competició.

A l'inici vam sortir una mica desconcentrades, ens va costar agafar el ritme del partit i això va fer que el primer quart rebèssim un parcial de 10 a 7 a favor de les locals. A partir, d'aquí, però, vam ser capaces de treballar quart  a quart i aconseguir anar per davant en el marcador sempre.

Vam estar bé en defensa ja que al robar pilotes tot aprentant les línies de passada ens permetia córrer el contraatac i ficar punts fàcils però ens va costar també parar els contraatacs de les locals.

Vull destacar la importància que li vam donar al rebot, tant ofensiu com defensiu, ja que últimament no el controlavem gens i dissabte vam aconseguir fer-ho i, d'aquesta manera, treure segons oportunitats de tir i punts fàcils.

Cal seguir treballant i millorant els detalls que ens fan realitzar errors ja que divendres tenim un partit complicat contra el Front Marítim.