diumenge, 8 de febrer del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL"B" (J4) Escola futbol Sant Roc vs Sant Miquel

Partit molt dur i lluitat fins al final contra un equip força bo individualment i que fins i tot ha fet servir algunes males maneres per treure'ns del partit. Vam fer un bon plantejament del matx amb una defensa pressionant tancat molt les línies de passada al seu pívot; que sense cap mena de dubte era la seva millor arma en atac. Durant tota la primera part no vam patir massa en defensa i nosaltres teníem bones arribades a porteria , però que ens costaven de finalitzar. Un travesser de l'Arnau a la sortida d'un córner va ser l'ocasió més clara, i l'Alberto i l'Álvaro van desaprofitar ambdós dues clares ocasions de gol. A falta de 6 minuts per acabar la primera part l'Álvaro va marcar l'únic gol del partit i el Sergi va tenir una claríssima ocasió en jugada de falta al darrer instant de la primera part.


La segona part va ser clarament de l'equip local, amb una pressió asfixiant i amb un joc certament subterrani que va tallar el nostre joc d'atac i va crear certes inseguretats que provocaven clares arribades del Sant Roc. Tot i això, aquest equip ha après dels errors passats i va saber sobrepossar-se tot jugant un partit molt intel·ligent amb una defensa tancada i ajudes constant. Per primera vegada aquesta temporada la sort es va posar del nostre costat i dos gols cantants de l'equip rival van ser salvats pels pals. També cal reconèixer el gran paper del Miquel Sánchez a la segona part, fent-se gran a la porteria i treient pilotes clares de gol en l'u contra u.


El resultat final de 0-1 ens afiança  en la primera posició de la taula classificatòria, però cal que millorem la sortida de pressió per a propers partirs.


Resultat: 01

Golejador: Álvaro (1)


1 comentari:

Irene Farré ha dit...

si seguiu entrenant encara millor!!!!