dissabte, 13 d’abril del 2013

St. Miquel vs Highlands School (aleví femení)
 
Aquest ha estat un partit molt fàcil, ja que hem tancat marcador al 2n quart i sense estar a tope. És molt difícil seguir jugant amb ritme i dinamisme si l'equip rival és molt inferior, però en aquest partit hem seguit amb ganes de lluitar i jugar... tot i tenir grans despistes en defensa perquè algun cop han acabat soles... esperant-les a mitja pista! Per altra banda, en atac sí que hem intentat treballar el "passar i tallar" i ja ens ha sortit millor que altres vegades. Les ganes d'intentar-ho i les ganes de millorar-ho s'han notat moltíssim. Si seguim així i aprenem a jugar-ho ja veureu que l'any que ve us serà molt útil amb cistella gran aquest tipus d'atac.
 
A causa de la baixa il·lusió i actitud amb la que jugavem els últims partits, us he dit en aquest partit repetiria cada quart la que jugués amb més actitud (no qui jugués millor) sinó qui ho intentés amb més ganes. M'ha agradat veure com totes ho heu intentat per poder repetir...perquè he vist que realment totes teniu ganes de jugar, simplement, que us falta maduresa dins del camp.
 
Resultat: 33-2
 
Anna Rull.

1 comentari:

Elena B ha dit...

Va ser un partit molt facil tens raó Anna,i elles eren molt dolentes amb perdó pero es veritat.
Elles pobretes estàven agotades ja al 3r quart,nosaltres al principi com hem tancat el marcador hem pogut anar mes descansades i tambe hem pogut practicar les jugades perquè no tenien res a fer elles. MAI HAGUES PENSAT QUE TANCARIEM EL MARCADOR TANT AVIAT !!!!! Ha estat molt bé aquest partit ! AMUNT ST.MIQUEL !!!